about   |   works   |   teaching   |   contacts

 

LIU'AN CLUBHOUSE


This gentleman’s club located in the Chinese province of Anhui includes a comprehensive program such as reading rooms, a bar, a pool, a gym, and an area for kids. Due to its underground location, the floorplan is organized around a central sunken courtyard that provides natural light to most of the spaces. Each area has been designed independently but is unified by the material selection that includes grey marbles, leathers, gold, and brushed brass inlays.

 

这个位于安徽省六安市的绅士俱乐部会所包含了一系列完整的休闲项目,如阅读室、酒吧、游泳池、健身房和儿童活动区。因为项目位于地下,平面的组织和布局围绕着中央下沉庭院展开,来为会所的主要功能区提供自然采光。项目采用统一的装饰材料元素如灰色大理石、皮质家具、金色或拉丝黄铜镶嵌,每个功能区独立设计,但又风格和谐统一。

CREDITS

2018, Concept proposal

 

Location

Liu'an, Anhui, China

 

Size

1200 square meters

 

Design team

Daniele Baratelli,

Wei Lin 魏林

 

 

 

 

website design and copyright by daniele baratelli 2016. all rights reserved.